снимка Изправи се.БГЛичното ми мнение е, че трябва да подкрепим Румен

...
снимка Изправи се.БГЛичното ми мнение е, че трябва да подкрепим Румен
Коментари Харесай

Манолова: Личното ми мнение е, че трябва да подкрепим президента Радев за следващ мандат

снимка Изправи се.БГ

Личното ми мнение е, че би трябвало да подкрепим Румен Радев за втори мандат. 

Нямаме наше групово решение, само че знаейки какво е мнението на част от хората на площада, знаейки каква е волята на множеството от гражданските организации, които са част от „ Изправи се.БГ “ и персонално моето мнение, да, ние поддържаме президента Радев за идващ мандат.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред БНР по отношение на оповестеното по-рано през днешния ден кандидатиране за втори мандат на президента Румен Радев.

В сериозни за нацията моменти президентът направи своя избор. Той застана на страната на народа, а не на страната на корумпираното ръководство и се употребява с голяма поддръжка измежду българските жители. В условия на диктаторски режим, след 11 години ръководство на Борисов, имаме потребност от мощно водачество и президентът сподели, че може да показва такова, добави тя.

Манолова е безапелационна, че ръководещите нямат интерес от висока изборна интензивност и по всякакъв начин се стараят да откажат жителите да гласоподават.

Лицемерно е оправданието, че има малко време до изборите, с цел да отварят Изборния кодекс. Друг път са го правили безусловно дни преди изборния ден и сред двата тура на изборите. Има справедливи аргументи да се отвори Изборният кодекс, тъй като хора под карантина няма да могат да гласоподават, добави ръководителят на „ Изправи се.БГ “.

Манолова съобщи, че е застрашено и правото на глас на българите зад граница. Почтеното решение на ръководещите беше гласоподаване по пощата или най-малко да дадат право на българите във Англия да гласоподават допълнително от 35 изборни секции, безапелационна е тя.

Видеонаблюдението при броенето на бюлетините е наложително. При съблюдаване на здравните ограничения няма по какъв начин да има директна видимост върху процеса на преброяване на бюлетините. Ще настояваме наблюдаващите, покровителите и жителите да имат право да стриймват броенето на бюлетините, с цел да има цивилен надзор и директна видимост върху процеса, сподели още Манолова и добави, че ръководещите вършат всичко допустимо да разубедят жителите да гласоподават, в това число с говорене за последваща вълна от COVID-19.

Председателят на „ Изправи се.БГ “ акцентира, че все още Гражданската платформа е набрала повече от половината нужни за страната доброволци за почтени избори. 

Манолова съобщи, че на следващия ден ще бъде оповестено наименованието на обединението, с което „ Изправи се.БГ “ и Отровното трио ще се явят на идните парламентарни избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР